Brandweer blust verschillende paasbulten af

Deel dit artikel
Scheemda - Maandagavond kwamen er in de provincie verschillende meldingen van buitenbranden binnen. De brandweer werd opgeroepen om paasbulten en dergelijke te blussen.

De eerste melding kwam binnen voor de brandweer van Scheemda, zij werden opgeroepen voor een buitenbrand aan de Kolkenweg in Scheemda. Ter plaatse bleek het paas vuur van “Westerlee” in de brand te staan. Deze is door een boer en de ter plaatse gekomen brandweer volledig nat gespoten.

Winschoten – De tweede melding was voor de brandweer van Winschoten, zij werden opgeroepen voor een buitenbrand aan de Frederik Hendrikstraat in Winschoten. Hier bleek een kar met afval in brand te staan wat zorge voor zwarte rookwolken.

Oude Pekela – De derde melding was voor het Pekelder korps. Die kregen zoals de anderen korpsen een bericht dat er een buitenbrand zou wouden. Aangezien het adres aan de Burgemeester Huisingalaan op steenworp afstand van de kazerne was, waren zij snel ter plaatse. Hier bleek ook nog een bultje in de brand te zijn gestoken.

Deel dit artikel