Twee gewonden na kettingsbotsing

Deel dit artikel
Emmen - Zondagmorgen raakten twee personen gewond nadat op de N34 even ten noorden van de afslag Emmen Noord een aanrijding plaats vond tussen vier auto's.

Een automobilist, komende uit de richting Borger, raakte op de linkerbaan de zijkant van een busje met daar achter een paarden trailer. Nadat hij het busje had geraakt knalde de auto ook tegen de paarden trailer die hierdoor losschoot en gekanteld in de berm tot stilstand kwam.
Het paard in de trailer kon zonder verwondingen uit de trailer worden bevrijd en werd al snel overgebracht naar een andere trailer. Nadat de auto de trailer had geramd reed hij een tweede auto aan en daarna een derde. De tweede bleef op de weg staan maar de derde kwam in de linker bermsloot tot stilstand. De veroorzaker kwam achterste voren in de linker bermsloot tot stilstand. Beide inzittenden van de veroorzakende auto zijn met onbekend letsel afgevoerd naar een ziekenhuis. De inzittenden van de andere auto’s kwamen allemaal met de schrik vrij.
De Verkeers analisten van de politie (VOA) legden de sporen vast voor hun verslag waarna de berger de voertuigen afsleepte. Hierna heeft Rijkswaterstaat de weg ontdaan van de achtergebleven resten olie en zand en kon na ruim twee uur de afgesloten weg weer vrij gegeven worden voor het verkeer.

Deel dit artikel