Ongeval letsel met twee gewonden in Norg (Video)

Deel dit artikel
Norg - Dinsdagmorgen even na 11:00 uur werd er een ongeval tussen twee auto's gemeld aan de Langeloerweg in Norg ter hoogte van restaurant de Norgerberg.

Hierop werden de brandweerkorpsen van Roden en Norg gealarmeerd. Ook de OVD werd naar het ongeval gestuurd.

Ter plaatse bleek het ongeval iets verder in de richting van Langelo gebeurd te zijn. Een personenauto wou op de Langeloerweg afslaan naar de Wittenkamp. Doordat deze net na een flauwe bocht ligt was de auto pas laat te zien voor achteropkomend verkeer. Een achteropkomende bestuurster zag het voertuig dan ook te laat en een verwoede rempoging bracht geen redding. Door de klap van het ongeval werd de voorste personenauto een behoorlijk stuk naar voren geschoven. De Bestuurder van dit voertuig is zelfstandig uit de auto gekomen maar is wel door een ambulance opgehaald om verder gecontroleerd te worden in het ziekenhuis.

De Bestuurster van de achteropkomende auto had minder geluk, Zij kon niet meer zelfstandig het voertuig verlaten en is door het ambulancepersoneel en de brandweer uit de auto bevrijdt. Hiervoor heeft de brandweer het achterportier moeten verwijderen. De bestuurster is met onbekend letsel overgebracht naar het WZA in Assen. De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht waarna berger Dorenbos uit Langelo de voertuigen kon afslepen. De weg is ruim anderhalf uur afgesloten geweest voor al het verkeer.

Deel dit artikel