Man zwaar gewond na steekpartij Burum (video)

Deel dit artikel
Burum - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 18-jarige man uit Burum zwaar gewond geraakt door een steekpartij aan de Rosemastraat in zijn woonplaats.

Eerder die avond was er om onduidelijke reden ruzie geweest met een echtpaar, wonend in de Rosemastraat.

Rond 01.00 ging de 18-jarige samen met enkele vrienden naar de woning toe en klopten daar op de ramen. Hier liep het volledig uit de hand. Volgens getuigen was er veel geschreeuw en gillen.

Ook werd de deur van de woning vernield en sneuvelde een ruit bij de buren. De vrouw van het echtpaar zou vervolgens de 18-jarige met een mes in de buik hebben neergestoken. De zwaar gewonde man is daarop gevlucht via de Blijensteinstraat naar de Fogelsanghstraat waar het slachtoffer achter een caravan hevig bloedend neer viel. Buurtbewoners hebben eerste hulp verleend en gelijk een ambulance en politie via 112 gealarmeerd. De 18-jarige is ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het echtpaar is gelijk door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie is een groot onderzoek gestart. De genoemde straten zijn met lint afgesloten in verband met sporenonderzoek van de technische recherche. De brandweer van Kollum zorgde voor de verlichting van de plaats delict. Volgens buurtbewoners zou het echtpaar veelvuldig voor overlast zorgen in Burum. Dat het een keer helemaal verkeerd zou gaan kwam voor de Burumers niet helemaal als een verrassing. (www.rtvnof.nl)

 

Fryslan

Deel dit artikel