Groningen is `s avonds rustiger dan ooit & Kerstgroet

Deel dit artikel
Martin Nuver 112Gr.
Groningen - Normaal moet de binnenstad bruisen in kersttijd, maar de laatste dagen is het rustig. Op de Grote Markt en de Vismarkt en in de Herestraat lopen soms wat mensen om even in beweging te blijven.

Een trieste aanblik was het ook woensdagavond om 21:00 uur. De horeca ligt nagenoeg helemaal plat op wat afhaal bedrijven na. Volgende week is normaal de beste week van het jaar en goed voor de omzet van alle bedrijven die er zijn. Het wordt een sobere kerst waarbij zelfs horeca bazen en personeel het thuis moet doorbrengen achter een eigen gemaakte maaltijd, gourmet of bestelde maaltijd.

 

Namens alle fotografen willen wij van 112Groningen.nl u toch alvast fijne kerstdagen wensen. Zorg goed voor elkaar en probeer er toch leuke dagen van te maken. Het is te hopen dat 2021 beter wordt, met het vaccin erbij zal het in de loop van het jaar wat beter worden is de verwachting. Hopelijk kunnen wij dan ook de 112GroningenDag in juni 2021 organiseren, de plannen zijn er elk geval wel. Dit hangt natuurlijk af van de maatregelen. We zullen dat rond Maart 2021 beslissen.

Foto's

Deel dit artikel