Onderhoudswerkzaamheden brug Westerwoldse Aa (A7)

Deel dit artikel
Persbericht
Bad Nieuweschans - Rijkswaterstaat voert dit weekend onderhoud uit aan de Westerwoldse Aa brug op de snelweg A7 bij Bad Nieuweschans.

Vervangen slijtlaag

 

In het weekend van vrijdag 6 november 20.00 uur tot en met maandag 9 november 2020 06.00 uur wordt de bestaande slijtlaag van de brug verwijderd en een nieuwe slijtlaag aangebracht. Voor deze werkzaamheden is een wegafsluiting nodig in beide richtingen. De trajecten Winschoten (afrit 47) tot en met Duitse grens en Duitse grens tot en met Oudeschans (afrit 48) worden afgesloten. Indien werkzaamheden eerder gereed zijn zal de snelweg eerder open gaan. Mochten de werkzaamheden door omstandigheden niet door kunnen gaan dan wordt gebruik gemaakt van het reserveweekend van vrijdag 13 november tot en met maandag 16 november 2020.

 

Omleidingsroutes

 

Gele borden geven ter plaatse de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

 

Meer informatie

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

 

 

Foto's

Deel dit artikel