Tankstation in Delfzijl overvallen door twee personen, personeel bedreigd met wapen

Deel dit artikel
Gijs Bouman - 112Groningen.nl
Delfzijl - Woensdagavond omstreeks kwart over acht is een tankstation aan de Fivellaan in Delfzijl overvallen door twee personen.

Bij de overval werd het personeel van het tankstation bedreigd met een wapen, waarna de daders met een onbekende buit op de vlucht zijn geslagen. De politie is inmiddels ter plaatse bij het tankstation en doet momenteel onderzoek naar het incident.
Burgernet-actie gestart
Door middel van een burgernet-actie werd aan mensen gevraagd uit te kijken naar de twee personen met het onderstaande signalement. 
Verdachte 1 betreft:
– Man
– Blanke huidskleur
– Vermoedelijk rond de 180 cm lang
– Atletisch gebouwd
– In het zwart gekleed
– Zwarte handschoenen met sneeuwvlokken
– Witte met zwarte Nike Sneakers
– Lichtblauw mondkapje
Verdachte 2 betreft:
– Man
– Donkere huidskleur
– Vermoedelijk rond de 180 cm lang
– Atletisch gebouwd
– Zwarte Northface Jas
– Effen zwarte handschoenen
– Diezelfde witte met zwarte Nike Sneakers
– Lichtblauw mondkapje
Mocht u iemand hebben gezien met de boven genoemde signalementen? Dan verzoekt de politie om met spoed contact met hen op te nemen via het alarmnummer 112. Ook vraagt de politie zelf geen actie te ondernemen omdat de kans bestaat dat de personen nog in het bezit zijn van een wapen.
Getuigenoproep
Heeft u verder iets gezien of gehoord? Of heeft u wellicht camerabeelden van de directe omgeving van de Fivellaan? Of heeft u informatie dat mogelijk van belang kan zijn in het onderzoek? Dan komt de politie graag met u in contact via het telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.
 
 

Foto's

Deel dit artikel