Volg vrijdag 12:00 uur de presentatie parlementaire enquête gaswinning

Deel dit artikel
VR Groningen, Persbericht & Logo VRGroningen

Groningen – Vrijdag 24 februari om 12 uur presenteert de parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen haar onderzoek naar de besluitvorming over de aardgaswinning, aardbevingen, schadeafhandeling en versterking in Groningen. Meldt de Veiligheidsregio Groningen.

De commissie trekt conclusies en doet aanbevelingen voor de toekomst. Volg de presentatie via de livestream van de Tweede Kamer.

De presentatie kan verschillende emoties oproepen bij onze inwoners. De aardbevingsgemeenten besteden hieraan lokaal aandacht de komende tijd. Deze emoties spelen ook bij een deel van de medewerkers van Veiligheidsregio Groningen, omdat ook zij te maken hebben met de gevolgen van de gaswinning. Vanuit leidinggevenden is hiervoor weer extra aandacht de komende tijd; goed om oog en oor voor elkaar te hebben rondom dit soort momenten.

Livestream

De presentatie van het rapport is op vrijdag 24 februari vanaf 12.00 uur live te volgen via de livestream van de Tweede Kamer en de app Debat Direct. Aansluitend is er een persconferentie.

 

Bron

Foto's

Deel dit artikel

Social media