Automobiliste (39) botst onder invloed tegen lantaarnpaal op A7 bij Niebert

Deel dit artikel
Foto's: Jelte Haumersen 112Groningen.nl & Redactie Martin Nuver

Niebert – Vrijdagavond rond 23:10 uur is een automobiliste op de afrit van het tankstation langs de A7 een auto tegen een lantaarnpaal aangereden. De toedracht is niet bekend.

De brandweer verrichtte wat hand – en spandiensten, niemand raakte bekneld. De auto liep forse schade en moest worden afgesleept. Het tankstation was tijdelijk niet bereikbaar. De bestuurster zal een verklaring afleggen wat er gebeurd was.

 

Update: Op 3 februari 2023, omstreeks 23:30 uur, kregen de collega’s de melding dat er een aanrijding bij het tankstation op de A7 bij Niebert was geweest. Er zou een voertuig tegen een lantaarnpaal gereden zijn.
Ter plaatse troffen zij de bestuurster, een 39 jarige inwoonster uit Groningen, welke zichtbaar onder invloed was. De blaastest was negatief, maar de speekseltest gaf wel een positieve uitslag.
Daarop is de bestuurster aangehouden.

Op het bureau verklaarde de bestuurster cocaine en methadon te hebben gebruikt. Tevens bleek haar rijbewijs geschorst te zijn. De bestuurster heeft met meerdere processen verbaal het bureau weer verlaten. Meldt de politie.

Foto's

Deel dit artikel