Hoe vindt je een goede Schiphol taxi die betrouwbaar is?

Deel dit artikel
Ingezonden artikel & Stockphoto

Groningen – Als je op reis gaat wil je op tijd op de luchthaven Schiphol zijn. De meeste mensen hebben wel wat last van reis stress want niemand wilt zijn vlucht missen.

Als je eenmaal achter de security check op Schiphol bent heb je het meeste gehad en zit je safe.

Betrouwbaar taxivervoer, de taxi Schiphol

 

Ook de taxi Schiphol moet betrouwbaar zijn en zeker op tijd rijden. Je wilt natuurlijk niet je vlucht gaan missen. Op internet zijn er veel aanbieders van Schiphol vervoer, maar hoe ga je een goed taxibedrijf vinden tussen al deze aanbieders?

Wat is een goed en betrouwbare Schiphol taxi ?

Goedkoopnaarschiphol.nl is zo’n goed taxibedrijf wat de Schiphol taxi aanbied. Het heeft vele positieve reviews en zit al meer dan 33 jaar in het taxibedrijf. Met vele vaste klanten die elk jaar hun vakantie beginnen met een taxi naar Schiphol, maar ook de zakelijke klant. Het bestellen van je taxivervoer kan per telefoon of via de computer op hun internetsite. Na de postcode te hebben opgegeven zie je meteen het tarief voor de taxi naar Schiphol. Vervolgens kan er een enkeltje of retour geboekt gaan worden.

Betrouwbaar en klantvrijheid

Goedkoopnaarschiphol.nl heeft met z’n reviews en vaste terug kerende klanten haar betrouwbaarheid wel bewezen. Klantvriendelijk is ook dat er geen reserveringskosten bereken worden en dat er tot de avond voor vertrek gratis geannuleerd kan worden ! De taxi betalen kan gewoon bij de chauffeur in de taxi contant, Pin of creditcard. Wilt je liever vooraf betalen dan kan dat natuurlijk met Ideal of creditcard via de website.

Meer dan 23 jaar op internet !

Met het veranderen van de taxiwet in het jaar 2004 begon Goedkoopnaarschiphol.nl met een simpele website wat langzaam uitgroeide tot een volwaardige website van een serieus bedrijf. De website werd al snel ontdekt door zowel particulieren die voordeliger en betrouwbaar naar de luchthaven Schiphol wilden reizen. Maar ook onder de zakelijke reizigers was er al snel interesse voor vooral betrouwbaarheid.

Met vrijgeven van de taxiwet in 2000 kwam er van alles op een taxi te rijden, zelf al spraken ze geen woord Nederlands. Vele prijs excessenwaren snel in het nieuws te lezen, mensen en zeker de toerist werd al snel opgelicht door grof om te rijden of met de taxi meter te rommelen.

Situatie op luchthaven Schiphol

 

Hoewel de luchthaven een eigen taxistandplaats heeft zitten ze toch met het vrijgeven van de taxibranche in hun maag. Schiphol is na onderhandelen de enige partij waar een taxistandplaats niet vrij toegankelijk is voor taxichauffeurs. De luchthaven mocht tot een aanbesteding overgaan met meerdere partijen die daar nu pachten. Toch moest er een derde deel van de bezetting op de taxistandplaats toegankelijk blijven voor elke chauffeur die dat wilde. Nadat ze een zogenaamd KIWA keurmerk hebben gehaald, kunnen ze volledig hun zin gaan te nadele van de klant. Tot op de dag van vandaag worden er klanten geweigerd voor korte ritjes, omgereden en hogere tarieven berekend dan is toegestaan. Door al dit soort taferelen gaan mensen steeds meer naar andere oplossingen zoeken en komen ze al snel uit bij een vervoerder die je via internet kan vinden.

Toch ook op internet oppassen

Toch moet je zoals met alles eigenlijk ook op het internet oppassen met een Schiphol taxi bestellen. Ook daar zitten natuurlijk slechte bedrijven. Lees daarom altijd de echte Google reviews. Deze kunnen bijna niet gemanipuleerd worden en geven een goed beeld van de bedrijf. Er kan altijd wel eens wat mis lopen, maar het is ook hoe het bedrijf er mee omgaat. Goedkoopnaarschiphol.nl is elk geval 24/7 dag en nacht te bereiken en heeft altijd snel een taxi ter plaatse.

Foto's

Deel dit artikel