Huidtherapeut Manon opent De Laserkliniek in Groningen: één plek waar laserontharen, huidtherapie én huidverbetering samenkomen.

Deel dit artikel
Advertorial/ Reclame & Foto’s: Cotton photography

Groningen – Heb je last van ongewenste haartjes? Of ben je op zoek naar een huidtherapeut die naast laserontharen óók gespecialiseerd is in huidbehandelingen? Stop maar met zoeken, want onlangs is De Laserkliniek geopend in Groningen. Aan het roer staat Manon, die naast een enorme berg ervaring ook de beste lasers ter wereld meeneemt naar de spiksplinternieuwe kliniek.

En die lasers zijn precies wat De Laserkliniek zo bijzonder maakt, want Manon de Ceuninck van Capelle – Steen is één van de weinige huidtherapeuten in Nederland die met deze lasers werkt. Mensen uit het hele land weten de kliniek al te vinden. “Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar alle lasers die op de markt zijn”, vertelt Manon, die al ruim tien jaar in het vak zit. “Op gebied van comfort, veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak én resultaat scoren deze lasers het hoogst.”

 

Comfort en het beste resultaat

“Maar”, vervolgt de trotse eigenaresse, “het is natuurlijk niet alleen de laser waarvoor je kiest. Je kiest ook voor degene die ‘m gebruikt. Niet iedereen mag zichzelf zomaar huidtherapeut noemen, het is een beschermd beroep. Het is belangrijk dat de laser goed gebruikt wordt voor het beste resultaat, maar dat er ook de tijd wordt genomen voor de behandeling en de wensen van een cliënt. Daarom plan ik altijd extra tijd in bij de afspraken, zodat we nooit hoeven te haasten.”

“Het belangrijkst vind ik dat mensen zich prettig en veilig voelen in de kliniek. Heb je last van haartjes op ongewenste plekken? Kom gewoon eens langs, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.”

High end laserapparatuur

Manon gebruikt high end laserapparatuur. Waar ‘traditionele’ lasers vaak alleen dikke, donkere haren op een lichte huid kunnen behandelen, kan deze laser ook de dunnere en zelfs donkerblonde haren veilig en effectief behandelen. Ook heeft deze laser een speciale koeltechniek waardoor de huid niet warm wordt en het laseren nagenoeg pijnloos is. “Vroeger was dat wel anders”, licht Manon toe. “Laseren was voor zowel de cliënt als de behandelaar geen pretje. Een behandeling duurde lang en was vaak oncomfortabel voor de cliënt. Gelukkig is dat met deze laser verleden tijd. De resultaten zijn veel beter en de behandelingen gaan sneller. Ontharen is op deze manier gewoon leuk!”

 

Laserontharen voor mannen

“Bij vrouwen is laserontharen al langere tijd bekend, maar ik zie ook steeds meer mannen in de kliniek”, vertelt Manon. “Gelukkig maar!”, vervolgt ze. “Laserontharen is een perfecte uitkomst voor mannen met bijvoorbeeld veel rugbeharing waar ze vanaf willen. Maar ik zie ook mannen in de kliniek die andere delen van hun lichaam willen laten ontharen, zoals de schaamstreek. Ik ben blij dat de drempel hier laag genoeg is dat iedereen zich welkom voelt.”

Huidtherapie en huidverbetering

Je kunt voor heel veel behandelingen terecht bij De Laserkliniek. Laserontharen is veruit het bekendst, maar Manon heeft ook een ruim aanbod aan huidtherapeutische behandelingen, zoals het behandelen van acne, couperose, pigmentvlekken en huidoneffenheden. Wist je dat de medische behandelingen in sommige gevallen zelfs vergoed worden door je zorgverzekering?

Daarnaast kun je er terecht voor huidverbetering met verschillende laserapparatuur, zoals de unieke ‘babyface laser’, maar ook medische peelings, LED-therapie en microneedling. Manon is expert in combinatiebehandelingen waarbij meerdere technieken in één behandeling worden toegepast, en stelt een persoonlijk behandelplan met productadviezen op. “Zo kun je ook thuis aan de slag met het verbeteren van je huid.”

Gratis huidscan en aantrekkelijke openingsacties

Op zaterdag 15 oktober viert Manon de opening van De Laserkliniek met een feestelijke open dag. Tussen 11.00 en 15.00 kun je de praktijk bewonderen onder het genot van een hapje en drankje, Manon ontmoeten én een gratis huidscan laten doen. Voor de vroege vogels ligt er een goodiebag klaar.

Als je vóór 31 oktober 2022 een afspraak maakt bij De Laserkliniek, kun je gebruik maken van één van de openingsacties. De afspraak zelf mag ook na 31 oktober zijn om nog gebruik te maken van de huidige acties.

De Laserkliniek is te vinden in Gezondheidscentrum Reitdiephaven, aan de Wadwerd 1a. Extra handig: je kunt gratis parkeren voor de deur! Jij komt toch ook langs?

 

Website

Instagram

 

(Geschreven door: Sharon Bremer)

Foto’s: Cotton photography

Foto's

Deel dit artikel