Stichting Brandweer Oldtimers Groningen ook 11 juni op de 112GroningenDag

Deel dit artikel
Foto's: Redactie 112Groningen

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal de Stichting Brandweer Oldtimers Groningen zich ook presenteren tijdens de 112GroningenDag in MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!! 

De Stichting Brandweer Oldtimers Groningen is opgericht op 6 december 2017.

Waarvoor deze Stichting:

De Brandweer Oldtimers in de Provincie Groningen zijn eigendom van veel Stichtingen en Verenigingen. Deze kregen in het verleden vaak nog ondersteuning van de betrokken gemeenten. Maar nu de brandweerkorpsen allemaal onder de Veiligheidsregio Groningen vallen, is deze ondersteuning bij een aantal weggevallen.

We hebben een gesprek gehad met de Veiligheidsregio Groningen die het belangrijk vindt dat de Historische Brandweer Oldtimers in de Provincie Groningen behouden blijven. Hiervoor heeft men ons als Stichting Brandweer Oldtimers Groningen ondersteuning toegezegd. De Stichting is het aanspreekpunt voor de Veiligheidsregio Groningen maar ook voor alle Stichtingen en Verenigingen van Oldtimers.

De Stichting Brandweer Oldtimers Groningen is nu het aanspreekpunt voor aanvragen voor Brandweer Oldtimers voor Beurzen en Bijeenkomsten. Bij onze stichting zijn zeven leden aangesloten en wij hebben ook een aantal vrienden welke bij ons onderdak vinden. Indien u een mooie trouwauto zoekt voor u of een bekende, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze leden en vrienden hebben een grote verscheidenheid aan voertuigen, één daarvan zal altijd wel passen bij uw wensen.

Plek 31, 32 ,33 op de Plattegrond.

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

 

 

Foto's

Deel dit artikel