Geniet van het zonnetje met een Wicker tuinstoel!

Deel dit artikel
Foto's: Ingezonden artikel

Groningen – Ben je nog op zoek naar mooie tuinstoelen, zodat je lekker van het zonnetje in de tuin kunt genieten?

Dan is een wicker tuinstoel een goed idee. Wicker tuinstoelen hebben een landelijke uitstraling, maar eigenlijk staan ze mooi in iedere tuin. Nog niet helemaal overtuigd? Hieronder lees je alle voordelen van wicker tuinstoelen op een rijtje!

Makkelijk in onderhoud

In de warme zomermaanden wil je zo min mogelijk tijd besteden aan klusjes in de tuin en volop genieten van het buitenleven. Wicker tuinstoelen passen daar goed bij, want deze zijn heel makkelijk in onderhoud en dat is altijd mooi meegenomen. Het materiaal is van kunststof gemaakt en hoef je zo nu en dan alleen met een vochtig doekje af te doen. Zeer hardnekkige vlekken maak je eenvoudig schoon met een sopje en groene zeep.

Weersbestendig

Een ander groot voordeel van wicker tuinstoelen is dat deze weerbestendig zijn. Er zit namelijk een speciale coating om het materiaal heen en dit zorgt ervoor dat de stoelen prima tegen allerlei weersomstandigheden kunnen zoals uv-straling en regen. Laat wicker tuinmeubilair dus gerust de hele zomer buiten staan. Koop er eventueel een tuinstoelhoes bij om de stoel te beschermen tegen vuil als je hem een tijdje niet gebruikt!

Veel keuze

Koop je wicker tuinstoelen bij Heuts, dan heb je een ruime keuze. Ga je bijvoorbeeld voor een Wicker hangstoel, loungestoel of wil je liever een dining stoel voor aan de tuintafel? Daarnaast zijn bij Heuts ook Wicker tuinstoelen in diverse kleuren verkrijgbaar. Voor een natuurlijke look kies je bijvoorbeeld bruin of beige, maar moderne Wicker tuinstoelen in antraciet of zwart behoren ook tot de mogelijkheden.

Maak het af met mooie kussens

Wil je een aantal kussens voor op de tuinstoelen? Kies dan voor all weather kussens, aangezien deze ook waterproof en uv-bestendig zijn. Gebruik een box speciaal voor tuinkussens om ze weer netjes op te bergen wanneer je ze niet gebruikt. Verder kan een lekker dekentje natuurlijk ook niet ontbreken. Vouw het dekentje op en drapeer deze nonchalant over een armleuning, zodat je hem direct bij de hand hebt als de avond valt en het een beetje frisjes wordt.

Andere mooie accessoires en tuinmeubilair van Wicker

Heb je een groot terras en wil je meerdere zitplekken creëren? Dan is het uiteraard ook mogelijk om meerdere Wicker tuinstoelen en een tuintafel aan te schaffen. Verder verkoopt Heuts ook complete Wicker loungesets als je in de tuin een ontspannende zithoek wilt maken. En wil je een beetje beschut zitten, dan is een parasol ook wel handig!

Foto's

Deel dit artikel