Schade aan afgebrande schuur in Boerakker zondagochtend goed zichtbaar, woonhuis behouden (Video)

Deel dit artikel
Robert van der Veen - 112Groningen.nl

Boerakker – Zondagochtend is de enorme schade aan de schuur aan de Kattenhage in Boerakker goed te zien. Veel buurtbewoners kwamen zondagmorgen een kijkje nemen.

Zaterdagavond rond 21:00 uur brak er brand uit in de schuur op het terrein. Bij aankomst van de eerste brandweerwagens stond de schuur al in lichterlaaie. De brandweer heeft er met man en macht voor gezorgd dat de brand niet over zou kunnen slaan naar het aangrenzende woonhuis.

Volgens de brandweer stond de schuur vol met onder meer trekkers en andere landbouwwerktuigen. Zondagochtend is bij daglicht duidelijk zichtbaar wat voor schade de brand heeft aangericht. De schuur is compleet verwoest en ook de werktuigen die in de schuur stonden zijn volledig verbrand.

Oorzaak van de brand
Over de oorzaak van de brand is vooralsnog niets bekend. Het brandonderzoeksteam van de politie en brandweer zullen hier onderzoek naar gaan doen. Heeft u wellicht informatie wat van belang kan zijn in dit onderzoek? Meld dit dan bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

 

RTVNoord

Dagblad van het Noorden 

 

Foto's

Deel dit artikel

Video