Schade bij hanplek in Eenrum

Deel dit artikel
De jongeren van Eenrum.
Eenrum - Zondagochtend om half tien stonden er, ondanks het slechte weer 15 jongeren klaar met de jongerenwerker om een houten hangplek te bouwen.

Tot onze grote schrik hebben onbekenden een gedeelte van het opgeslagen hout in de brand gestoken. Waarschijnlijk is de brand in de vroege ochtend aangestoken. De brandweer en de politie waren er om 08.30 uur. Totale schade loopt waarschijnlijk op tot duizenden euro’s. De daders draaien op voor de schade die is aangericht.

 

Zijn er toevallig getuige geweest meld je dan a.u.b. anoniem bij de politie. (0900-8844) “Wat een totale zinloze en ongebruikelijke daad. Wat een zielige figuren” waren de reacties van de jongeren. We hadden al snert besteld bij Marten van Esch en we dachten er een hele leuke dag van te maken. De algemene mening van de bewoners van Eenrum is dat ze achter het bouwen van een hangplek staan. Maandag gaan de jongerenwerkers en de gemeente De Marne overleggen over hoe nu verder.

 

We geven niet op en de bedoeling is om volgend weekend de draad weer op te pakken. Nogmaals vinden wij dit een trieste en laffe daad.

Foto's

Deel dit artikel