Jubileum en huldigingen bij Brandweer Bedum

Deel dit artikel
Ingezonden
Bedum - Op zaterdag 6 oktober tijdens een feestelijke bijeenkomst van het vrijwillig Brandweerkorps van Bedum waren er diverse mijlpalen bereikt om bij stil te staan.

De personeelsvereniging van het korps “Plicht en Vriendschap” vierde haar 60 jarig bestaan.

 

Rond 15.30 uur kwamen alle korpsleden met hun partners bijeen op de kazerne. Ook waren alle oud en ere leden uitgenodigd. De aanwezige 70 personen wisselden tijdens deze reünie veel herinneringen en anekdotes uit. Na deze bijeenkomst ging het complete gezelschap naar het Trefcentrum. Hier werden Harry Smit en Wiebe Dijkstra respectievelijk 35 en 20 jaar in dienst bij het korps door Burgemeester Henk Bakker gehuldigd. De commandant van het korps Koos Poelma stond in zijn toespraak stil bij de bijzondere verdiensten van beide korpsleden en hun partners.

 

Tijdens deze bijeenkomst werden aan Fred van der Wal het diploma bevelvoerder en aan Flip Veen het diploma voertuigbediener/pompbediener uitgereikt. Hierna volgde een feestavond waar de aanwezigen werden vermaakt met entertainment. Het was een zeer geslaagde avond waar jong en oud met veel plezier op terug kijken. Op de foto de jubilarissen Harry Smit, Wiebe Dijkstra en hun partners, aangevuld met Flip Veen en Fred van der Wal. Aan de buitenzijde Burgemeester Henk Bakker en commandant Koos Poelma.

Foto's

Deel dit artikel