Politie auto betrokken bij ongeval in Assen (Video)

Deel dit artikel
Marco Maas Fotografie & P.Koene & H.Huizinga Nieuwsflyer.nl & Meter video
Assen - Maandagmiddag om 18.46 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de kruising van de Europaweg-Noord en de Groningerstraat.

De fotografen van Nieuwsflyer en Moiassen.com waren echter al voor de alarmering op de ongevalslocatie. Onderweg naar een tip kwamen de fotografen een pas gebeurd ongeval tegen.

 

Gelijk werd er geassisteerd met het in goede banen leiden van het verkeer terwijl andere omstanders zich om de slachtoffers ontfermden. Deze werden snel ondersteund door een passerende huisarts. Op de kruising bleek een politievoertuig die met zwaailicht en sirene onderweg was naar een melding in de flank geraakt te zijn door een personenvoertuig. Na de klap schoot de politiebus door via een verkeerslicht in de berm. De personenauto kwam zwaar gehavend op de kruising tot stilstand. De bestuurder van de personenauto is door het aanwezige ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. De agent en zijn diensthond raakte wonderwel niet gewond bij het ongeval. De kruising lag bezaaid met onderdelen van beide voertuigen. De VOA van de regiopolitie Groningen legde het onderzoek vast. Berger Logicx sleepte beide voertuigen af.

Foto's

Deel dit artikel