Ramkraak in Hoevelaken

Deel dit artikel
William Harthoorn - 112Persgroep
Hoevelaken - In de vroege ochtenduren van donderdag 15 maart is op de Westendorpstraat in Hoevelaken een ramkraak gepleegd op een rabobank pinautomaat.

Omstreeks 04.15 uur zou een auto de ingang van een pinautomaat hebben geramd. De daders hebben de een gestolen auto laten staan en zijn in een andere auto zijn gestapt en er vandoor zijn gegaan. Of er bij de ramkraak iets buit is gemaakt, is in dit stadium van het onderzoek nog niet bekend meld de politie. Een buurtbewoner zei dat er weldegelijk geld is buitegemaakt, ook vertelde hij dat de deur en de pinautomaat met vermoedelijk gas is opgeblazen.

 

De politie is direct een onderzoek gestart, daartoe is de Westendorpstraat afgesloten. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of gehoord en nog geen contact met de politie hebben gehad, worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem reageren kan ook, bel dan met 0800-7000. Over de vluchtroute is nog weinig bekend, maar vermoedelijk is daarbij gebruik gemaakt van de vlakbij gelegen snelweg A1 en A28.

Foto's

Deel dit artikel