Bindingsavond Loppersum en Middelstum

Deel dit artikel
Loppersum - Zaterdagavond 19 november was de jaarlijkse bindingsavond van de gemeente Loppersum. De blusgroepen van Loppersum en Middelstum hadden een gezellige avond in Eetcafé De Boerderij in Oosterwijtwerd.

Het officiële gedeelte werd verzorgd door burgemeester A.Roodenboog en commandant Erik van den Bosch van BRN.

 

Op deze avond werden drie jubilarissen in het zonnetje gezet omdat zij al lange tijd bij de brandweer zijn. Het gaat om Gerrit Hartog (12,5 jaar bij de blusgroep Loppersum), Fred Steiginga (12,5 jaar bij de blusgroep Loppersum) en Jacob Wever (25 jaar bij de brandweer, waarvan ruim 11 jaar bij de blusgroep Middelstum de andere jaren bij Kantens).

 

Op deze avond nam één brandweerman afscheid: dhr. Chris Bomekamp is hoofd brandwacht en 21 jaar bij de blusgroep Loppersum geweest. Hij ontving van burgemeester Rodenboog een afscheidsbeeldje en een certificaat en werd bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de gemeenschap. De burgemeester heeft ook aandacht besteed aan de drie personen van de blusgroep Loppersum die het afgelopen jaar het diploma Manschap A hebben behaald. Het gaat hierbij om de heren Niels Borg, Peter Grashuis en Henk Kort. Na het officiële gedeelte was er tijd voor een hapje en drankje onder muzikale begeleiding van De Music Boys.

Deel dit artikel