Frontaal ongeval twee auto’s Elst

Deel dit artikel
Elst - De hulpdiensten van Elst zijn vrijdagavond rond 17:30 opgeroepen vanwege een ongeval op de Grote Molenstraat te Elst.

Het betrof een ongeval tussen 2 personenauto’s ter hoogte van de wegversmalling die de scheiding maakt tussen de bebouwde kom van Elst en het buitengebied. Beide voertuigen zijn frontaal tegen elkaar gebotst. De bestuurder van één van de voertuigen heeft een hoofdwond opgelopen en kon ter plaatse behandeld worden.

De andere bestuurder moest uit zijn voertuig bevrijd worden en is overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem. Beide bestuurders hebben moeten blazen om uit te wijzen of er drank in het spel was. Ongeveer een uur na dit ongeval is er op de Lingestraat een ander ongeval gebeurd. De politie die ter plaatse was bij het eerste ongeval zijn gelijk ter plaatse gegaan naar de 2e. Ook de ambulance is gealarmeerd. Er zijn op de T-splitsing op de afslag van de A325 en de Lingestraat 2 auto's op elkaar in gereden. Ook hierbij zijn gewonde gevallen. De auto's zijn afgesleept door Houterman.

Deel dit artikel