Heeft u een nieuwstip, whatsApp of bel dan kort de 112Groningen tiplijn & 112Dag 2024

Deel dit artikel
Tiplijn: 0653701808 of [email protected]

Groningen – Voor alle tips over nieuws items kunt u contact opnemen met onze tiplijn via 0653701808 (Martin Nuver), via WhatsApp kan het ook, of bij geen gehoor gewoon de voicemail inspreken.

Dit 06 nummer is al 20 jaar in gebruik inmiddels, juni 2023 bestaan we 20 jaar. Tips zetten we uit in ons netwerk. Ook persalarm gaat door. Dus tips via 0653701808 (liefst via Whatsapp), niet geheim bellen ! (nummerherkenning aan) Tips mailen kan ook via [email protected].

 

112GRONINGEN

Wij zijn erg blij met tips, aangezien een groot gedeelte van onze site hierdoor kan bestaan. Ziet u een auto in de sloot liggen o.i.d of werkt er een collega bij één van de hulpdiensten en wordt hij of zij 50 jaar, of gaat er iemand met pensioen?

Of heeft u een (grote) oefening waarbij u na de tijd leerzame beeldmateriaal wilt van ontvangen.

Bel dan de tiplijn van 112Groningen en wie weet komen we bij u langs om een item erover te maken.

Social Media:

Ook valt 112Groningen.nl op meerdere plekken terug te vinden op het social netwerk. Dit om u nog beter van onze diensten gebruik te laten maken.

U kunt ons vinden via:

en TikTok

 

VOORDELIG ADVERTEREN:

U kunt ook voordelig adverteren op onze website. Al vanaf 100,00 e al per maand , (afhankelijk van de plek en maat banner en de periode) per maand ex 21% btw, kan uw bedrijf al op de website staan met een banner.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen via [email protected] . wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen.

Media:

Omdat 112Groningen in de meeste gevallen aanwezig zijn bij incidenten in provincie Groningen leveren wij beeldmateriaal aan, hierbij kunt u denken aan foto’s maar ook filmen wij voor meerdere media’s:

O.a. Rtvnoord, Dagblad van het Noorden, De Telegraaf, Oogtv, Sbs 6 en Nos en  RTL 4 via Persbureau Meter, en veel meer.

Bezoekers :

Mede door u hebben we dagelijks 30 tot 45.000 unieke bezoekers. Dat is fantastisch. Mede door u blijven wij door gaan met het verspreiden van nieuws. Rond de 1,5 miljoen views per maand totaal.

112Groningen.nl bestaat inmiddels 20 jaar in 2023, in Juni 2003 is 112Groningen.nl begonnen met enkele fotografen, wat nu uitgebloeid is tot 24 fotografen.

Agenda:

In 2024, op zaterdag 1 juni, is  de nieuwe 4e editie 112GroningenDag in de MartiniPlaza. meer daarover. Zet al vast in je agenda!

U kunt nu ook reageren op items via Facebook

 

Foto’s insturen/ Disclaimer

Inzenden van foto’s via e-mail: Als u foto’s instuurt via WhatsApp of e-mail ([email protected]), of het contactformulier gaat de redactie er vanuit dat u de maker bent van het materiaal of de info. De redactie is niet verantwoordelijk voor enige claims die achteraf binnen komen. Op het moment dat u een foto of video instuurt gaat u akkoord met plaatsing en verklaart u dat u de enige maker bent en rechthebbende bent en dat dit beeldmateriaal van u is en zonder kosten geplaatst mag worden op 112Groningen.nl tenzij er vooraf afspraken gemaakt te zijn die zijn ondertekend zoals een mediabedrijf. U mag nooit en te nimmer foto’s van vreemden versturen die niet van u zelf zijn. Wij kunnen onmogelijk alles checken. Dus mailt u foto’s dan zijn die voor de website 112Groningen.nl te gebruiken zonder kosten, een claim achteraf zal doorgezet worden naar de verzender van het materiaal.

Copyright

Wie zonder toestemming een foto van ons gebruikt, maakt inbreuk op het auteursrecht. Het doet niet ter zake of het gebruik commercieel is, of de naam van de auteur vermeld wordt. Misbruik kost 200 euro exclusief BTW, per foto. Bij ontdekking van illegaal fotogebruik van een foto wordt de normale licentieprijs(€ 75) verhoogd met €100 en in sommige gevallen meer. Afhankelijk van de periode enz. Zie ook Gebruik nooit een foto zonder toestemming.Het verwijderen van een aan Copyright onderhevige foto, na facturering op een website verandert niets aan het voormalig illegaal gebruik. Dat staat immers vast (d.m.v. een screenshot). De toeslag voor illegale foto’s op het normale tarief is bedoeld als compensatie voor de schade die ondervonden wordt door dit gebruik. Zie ook

 

Dus tips: Whatsapp via 0653701808

 

 

Foto's

Deel dit artikel