De beste naaimachines van 2022

Deel dit artikel
Advertorial/ Reclame

Groningen – Een razend populaire trend sinds de coronapandemie is toch wel spullen en kleding naaien met een naaimachine. Waar het in de pandemie als een noodoplossing opbloeide door gesloten kledingwinkels, werd deze trend als snel als ‘terug van weggeweest’ bestempeld.

Als je je ook wilt begeven in deze populaire hobby, is het zaak om eerst een goede naaimachine uit te kiezen. Maar waar moet je beginnen? Wij helpen jou kiezen, met dit lijstje van de beste naaimachines van 2022!

 

Brother Innov-is A16

De Brother Innov-is A16 is een elektrische naaimachine, die voor meer ervaren naaiers geschikt is. Door middel van het Lcd-scherm is het model super makkelijk in gebruik. Ook de gewenste steek kies je eenvoudig door de kiesschijf op de juiste plek te draaien. Alleen de steeklengte en -breedte nog aanpassen en naaien maar.

Dit model is voorzien van een automatische naaldstop en een start-stop toets. Zo hoef je voor grote stukken niet per se het voetpedaal te gebruiken, maar naai je aan één stuk door. Bovendien is deze naaimachine uitermate geschikt voor dikkere stoffen en een geavanceerd naalinrijgsysteem.

Kortom, hoogwaardige kwaliteit en een krachtige machine waar je nog veel naaiplezier mee kunt beleven.

Brother Innov-is 15

Ben jij een beginner en op zoek naar een gemakkelijk bestuurbare én betaalbare naaimachine. Dan is de Brother Innov-is 15 echt wat voor jou. Deze naaimachine is gemaakt voor de beginnende naai(st)ers, die nog geen ervaring hebben met het naaien van kleding of andere spullen. Deze machine heeft wel 16 verschillende steken, voor de meeste beginners meer dan genoeg.

Daarbij heeft deze machine een automatische draadinrijging en kun je zelf extra steken instellen. Daarbij is de Brother naaimachine voorzien van een klein Lcd-scherm, waarop extra informatie getoond wordt. Het enige nadeel is dat je de naaivoetdruk niet zelf kunt regelen.

Pfaff Passport 3.0

Dit is echt de naaimachine van je dromen! De Pfaff Passport 3.0 heeft namelijk alles wat je nodig hebt tijdens het maken van een kledingstuk, accessoire of ander project. Deze Pfaff naaimachine valt in het hogere segment en is daarom ook een stuk prijziger dan de andere modellen. Wel heeft deze machine wel 90 steken, 6 naaivoetjes en diverse automatische knoopsgaten. Bovendien zijn instellingen zeer nauwkeurig in te stellen, zodat je voor ieder project de perfecte naai-instelling hebt.

Naaimachines van Pfaff zijn voorzien van het IDT-systeem. Dit is ingebouwd dubbel transport. Zo verschuiven zachte stofjes of rubberen naden nooit meer! Wil je dus een naaimachine die mee gaat voor het leven? Ga dan voor de Pfaff Passport 3.0.

Janome 920

Deze Janome naaimachine is een relatief goedkopere naaimachine, maar wel van goede kwaliteit. Zo is de naaimachine gemakkelijk te bedienen, zodat je zonder veel moeite de mooiste creaties maakt. Daarbij is dit een krachtig model, want ook dikke stoffen is een peulenschil voor de Janome 920.

Deze naaimachine heeft wel 20 steken, die bestaan uit 1-fase knoopsgaten en diverse stretchsteken. Daarbij is ook de steeklengte zelf in te stellen en zorgt de draadspanningsinstelling voor regelmaat. Bovendien kun je met de automatische draadinrijger in een handomdraai draad insteken.

Al met al een prachtige naaimachine voor de beginner en ervaren naaier.

Foto's

Deel dit artikel