Verdachte van masturberen in trein naar Stad meldt zich bij politie

Deel dit artikel
Foto's: 112Groningen.nl & tekstbron OOGTV.nl

Groningen – Op een politiebureau in Groningen heeft zich vrijdagmiddag een verdachte gemeld voor de schennispleging, die op donderdag 28 juli plaatsvonden in een trein naar Groningen.

Volgens de politie voldoet de verdachte aan het signalement wat afgelopen dinsdag naar buiten werd gebracht. De man is verhoord op het politiebureau. Het is niet bekend of de man een bekentenis heeft afgelegd. Het verhoor gaf de politie echter wel aanleiding om de man aan te merken als verdachte en proces-verbaal op te maken.

De ‘schennispleging’ vond op donderdag 28 juli tussen 21:30 en 21:50 uur plaats in de trein van Leeuwarden naar Groningen, specifiek op het traject tussen Buitenpost en de Stad.

Een 22-jarige vrouw uit Groningen werd het slachtoffer van deze schennispleging. Ze stapte in Buitenpost in en ging op een vierzitsplek zitten. Ze zag dat de man tegenover haar aan zijn geslachtsdeel zat en sprak de man hier direct op luide toon op aan. Toen er geen hulp kwam uit de trein, besloot de vrouw ergens anders in de trein te gaan zitten. De vrouw deed afgelopen zaterdag haar verhaal over het incident op de website van RTV Noord.

Foto's

Deel dit artikel