Twee mannen aangehouden na drugsvondst in onverzekerde auto

Deel dit artikel
112Groningen.nl & Politie Westerwolde

Ter Apel – Afgelopen nacht heeft de politie twee personen aangehouden na het aantreffen van meerdere soorten drugs in een personenauto.

“Tijdens de nachtdienst zagen wij een voertuig rijden ter hoogte van de rotonde aan de Nulweg in Ter Apel. Na controle van het kenteken bleek het voertuig niet verzekerd te zijn. Hierop keerden wij ons dienstvoertuig en reden achter het voertuig aan”, schrijft de politie Westerwolde op sociale media.

Tot grote verbazing van de agenten bleek het voertuig aan de voorzijde een ander kenteken te voeren dan aan de achterzijde. De agenten gaven de bestuurder van het voertuig een stop-teken. In het voertuig zaten twee personen.

Tijdens de controle voerden de politieagenten een speekseltest uit bij de bestuurder. Deze speekseltest bleek positief te zijn op het gebruik van amfetamine. Tevens troffen de agenten tijdens de controle meerdere soorten drugs aan in het voertuig. Beide inzittenden werden daarop door de politie aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex.

De aangetroffen drugs is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Tegen beide mannen zullen diverse processen-verbaal worden opgemaakt.

Foto's

Deel dit artikel