Steekpartij Davidstraat Groningen (Video)

Deel dit artikel
Twitter Pol_groningen, bron & Youtube Meternieuws.nl video

Groningen – Aan de Davidstraat in de stad Groningen is in de nacht van maandag op dinsdag een man gewond geraakt bij een mogelijk steekincident in een woning.

De hulpdiensten kregen omstreeks twintig over één een ‘medische melding’ binnen. Opgeroepen hulpdiensten troffen vervolgens in de woning een gewonde man aan die mogelijk zou zijn neergestoken.

Volgens de politie was de man aanspreekbaar en is voor behandeling van zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het mogelijk steekincident.

Heeft u in de nacht van maandag op dinsdag iets verdachts gezien of gehoord? Of heeft u informatie of camerabeelden die mogelijk van belang kunnen zijn in het onderzoek? Meld dit dan bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

 

Update: Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning, is onbekend. De politie weet zelfs niet zeker of het steekincident wel in de woning zelf heeft plaatsgevonden. Maar de politie gaat er, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, wel vanuit dat er een steekincident heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer wil echter geen aangifte doen, waardoor de omstandigheden rond het incident nog niet geheel duidelijk zijn. Het onderzoek naar de steekpartij gaat door.

 

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media