EHBO Groningen ook op de 112GroningenDag aanwezig zaterdag 11 juni

Deel dit artikel
Foto's: Redactie 112Groningen

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal de Koninklijke Nederlandse Vereniging, Eerste Hulp Bij Ongelukken afdeling Groningen zich presenteren tijdens de 112GroningenDag in MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!! 

Koninklijke Nederlandse Vereniging, Eerste Hulp Bij Ongelukken afdeling Groningen. Opgericht in februari 1919, dus al meer dan 103 jaar actief in de gemeente Groningen en omstreken. Het aantal leden bedraagt op dit moment ca. 100. Onze lessen worden op dit moment verzorgt aan de P.C. Hooftlaan 1a in het Multifunctioneel Centrum De Wijert / Helpman.

Het doel van onze vereniging is het verlenen van eerste hulp bij ongelukken te bevorderen. Wij trachten dit doel te bereiken door onder andere het organiseren van opleiding cursussen waarop zowel theoretisch als praktisch onderricht wordt gegeven in het verlenen van eerste hulp bij ongelukken met als doel mensen op te leiden voor het EHBO-diploma van het Oranje Kruis.

Ook geven wij herhalingslessen waarbij we de leden die in het bezit zijn van een EHBO diploma om hun kennis zowel theoretisch en praktisch te onderhouden, teneinde verlenging mogelijk te maken van het Diploma Eerste Hulp met bijbehorende aantekeningen en/of certificaten met betrekking tot eerste hulpverlening. Bij evenementen (sport wedstrijden, braderieën etc.) kun je ook een beroep op ons doen (meestal een eis van de gemeente om het evenement door te laten gaan), waarbij wij indien nodig de eerste hulp verlenen en erger proberen te voorkomen. Wil je met ons in contact komen dan vindt je onze contact gegevens op onze website EHBOGroningen.nl

 

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

Foto's

Deel dit artikel