112GroningenDag: IVM ook zaterdag 11 juni aanwezig (Video)

Deel dit artikel
foto: IVM

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal IVM zich presenteren tijdens de 112GroningenDag in MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!! 

Maak jij de veiligheidspuzzel compleet? Wil jij graag als brandwacht aan de slag? Kom dan op de 112Groningendag naar onze stand! Namens het Instituut voor Veiligheid en Milieu (IVM) zullen onze brandwachten Harry en Jelle en onze recruiter Erwin aanwezig zijn, en wij geven je graag uitleg over hoe jij de veiligheidspuzzel compleet kunt maken.

Bij onze opdrachtgevers wordt het jouw verantwoordelijkheid om de brandveiligheid in de gaten te houden. Omdat we in verschillende branches actief zijn, wisselen je werkzaamheden erg af. Niet alleen detacheren we veiligheidspersoneel, we verzorgen ook veiligheidstrainingen en adviezen. Hierdoor is het heel makkelijk voor jou om bij ons door te groeien en je te blijven ontwikkelen.

Zo kun jij je kennis verder uitbreiden door bijvoorbeeld NOGEPA, SOG of IVM-certificaten te halen op het gebied van gas meten, H2S, werken in besloten ruimtes, BHV, EHBO et cetera.  Wil je ook offshore werken en heb je nog geen offshore certificaten? Ook daarbij kunnen wij je helpen.

Kortom, als je toe bent aan een nieuw avontuur en ervoor wilt zorgen dat mensen veilig kunnen werken, kom langs bij onze stand in de foyer(zie plattegrond, stand nr 3) krijg je ook bij de kassa. We maken graag kennis met je.

Meer over IVM lees je op werkveilig.nl

 

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur (3 euro entree,zie poster) zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

 

Kijk ook op 112GroningeDag facebook pagina(en volg !)

Foto's

Deel dit artikel

Video