112GroningenDag: LIVE-AED 11 juni ook aanwezig

Deel dit artikel
Redactie 112Groningen

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal LIVE-AED zich presenteren tijdens de 112GroningenDag in MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!!

Op 01-01-2007 heeft ons bedrijf zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en konden we gaan beginnen met het opbouwen van ons bedrijf. Nu, inmiddels 15 jaar verder, is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meerdere medewerkers en een klantenkring met veel bedrijven en particulieren. Ons bedrijf richt zich qua werkzaamheden vooral op de volgende onderdelen:

-Het geven van opleidingen en herhalingen in de bedrijfshulpverlening (BHV)

-Het geven van opleidingen in basis- en herhalingen EHBO gericht op Eerste hulp aan Kinderen en Volwassenen.

Hiernaast verzorgen wij nog VCA opleidingen, Reanimatie- en AED opleidingen. Net als bij vele andere bedrijven heeft Corona ook invloed gehad op het geven van de diverse trainingen binnen ons bedrijf. Een aantal maanden zijn wij in 2020 dicht geweest en hebben diverse personeelsleden corona gehad.

Naast het verzorgen van trainingen beschikken wij ook over een drietal zeer nette leslokalen die niet alleen door ons worden gebruikt maar ook door andere organisaties kunnen worden gehuurd.

Groot voordeel binnen ons bedrijf is het hebben van een eigen oefenruimte waarin thematisch allerlei scenario’s kunnen worden uitgespeeld. Op de 112groningendag op 11 juni 2022 presenteren wij door middel van beeldmateriaal ons bedrijf aan u. Tegenwoordig heeft de AED (Automatische Elektrische Defibrillator) zijn bekendheid mogen verwerven in de Nederlandse samenleving. LIVE-AED levert en onderhoud dergelijke apparatuur alsmede onderhoud en levering van verbanddozen.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op 11-06-2022 in onze stand nr. 22 in de Borgmanhal!

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur (3 euro entree,zie poster) zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

 

Kijk ook op 112GroningeDag facebook pagina(en volg !)

Foto's

Deel dit artikel