112GroningenDag: Burgernet 11 juni ook aanwezig in de Martiniplaza

Deel dit artikel
Foto's: Redactie 112Groningen

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal Burgernet zich presenteren tijdens de 112GroningenDag in de MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!!

Help ons helpen! Doe jij al mee? Help ons en meld je aan bij Burgernet en download de app! Door te helpen werk je samen met de politie en gemeente mee aan een veilige omgeving. Al meer dan 2,4 miljoen mensen doen al mee! Hoe werkt Burgernet? Burgernet werkt heel eenvoudig.

Als deelnemer ontvang je een kort bericht met de vraag om uit te kijken naar een persoon of voertuig. Vaak gaat het om een vermissing, diefstal, een overval of een verdachte situatie. Als je iets ziet, kun je rechtstreeks bellen met de meldkamer van politie. Je krijgt altijd een afloopbericht waarin het resultaat van de actie wordt vermeld, ook als iemand nog niet is gevonden.

Zo maakt elke deelnemer de buurt een stukje veiliger. Want hoe meer mensen meedoen, hoe sneller een persoon of voertuig wordt gevonden. Wil je meer weten kom dan naar onze stand op de 112GroningenDag! Of kijk op www.burgernet.nl. #burgernet #politie #gemeente #veilig of download de Burgernetapp op je Smartphone via www.burgernet.nl/app-info. Bedankt voor het helpen.

 

Graag tot ziens op 11 juni 2022, stand nummer 40 (zie plattegrond)

 

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur (3 euro entree,zie poster) zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

 

Foto's

Deel dit artikel