Groninger(20) negentig dagen langer vast voor betrokkenheid dood Damian(21)

Deel dit artikel
Foto's: Om.nl Twitter

Groningen – De rechtbank Noord-Nederland heeft de gevangenhouding bevolen voor de duur van 90 dagen van een Groninger (20) wegens betrokkenheid bij de dood van een plaatsgenoot (21). Het slachtoffer werd 21 november aangetroffen aan de Damsport in Groningen. Het onderzoek is nog gaande.

 

Wat was er gebeurd:

De politie heeft 21 november een 20-jarige man uit Groningen aangehouden vanwege betrokkenheid bij het fatale geweldsincident aan de Damsport. Rond 23.50 uur kreeg de politie een melding van een ernstig geweldsincident aan de Damsport. Zij zijn direct ter plaatse gegaan en troffen daar  in een woning een ernstig gewonde man aan. Hulpverlening is direct gestart maar mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 21-jarige man uit Groningen.

Kort na de melding is een verdachte in de buurt van de woning aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau.

Onderzoek

De politie is vervolgens een groot onderzoek gestart om de toedracht van het incident te kunnen achterhalen. De directe omgeving is afgezet voor forensisch onderzoek. Vannacht is er voor zover dat mogelijk was een buurtonderzoek gestart en het team gaat vandaag verder met het horen van betrokkenen en getuigen.

Archief

Kijk ook vanavond eens naar Rtl5, 112Vandaag om 21:35 uur.

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media