Landelijk meldt het RIVM 22.199 nieuwe besmettingen

Deel dit artikel
Foto's: Tekst: Oogtv.nl (Bron)

Groningen – Volgens het RIVM zijn tussen maandag- en dinsdagochtend 186 nieuwe corona-besmettingen vastgesteld in de gemeente Groningen. In de rest van de provincie Groningen werden 265 nieuwe besmettingen vastgesteld. Dat blijkt uit de dagcijfers die het RIVM dinsdag bekendmaakte. In de gemeente Groningen werden 90 besmettingen meer vastgesteld dan in de voorgaande vierentwintig uur. In de provincie werden twintig besmettingen meer aangetroffen dan in de voorgaande vierentwintig uur. De meeste besmettingen in de Ommelanden werden aangetroffen in de gemeente Midden-Groningen (104).

 

Waar er maandag nog melding werd gemaakt van één nieuwe ziekenhuisopname van een inwoner van de provincie Groningen, was dat tussen maandag- en dinsdagochtend niet het geval. Wel maakt het RIVM melding van twee nieuwe sterfgevallen door corona binnen de provinciegrenzen. Deze personen zijn beide afkomstig uit de gemeente Het Hogeland. Zegt Oogtv.nl.

 

Landelijk

Landelijk meldt het RIVM 22.199 nieuwe besmettingen, 647 meer dan maandag. 386 mensen werden opgenomen in een ziekenhuis, waarvan 47 op een IC. Bij het RIVM werden landelijk 65 overlijdens gemeld door corona. Dat waren er maandag 33.

 

(Vanwege de hoge aantallen besmettingen loopt deze rubriek langer door op 112Groningen, veel zijn erin geinteresseerd)

Foto's

Deel dit artikel

Social media