Jongen raakt gewond bij steekincident Boumaboulevard Groningen (Video)

Deel dit artikel
Foto's: Martin Nuver - 112Groningen.nl

Groningen – Hulpdiensten werden vrijdagmiddag omstreeks 12:50 uur opgeroepen voor een steekincident bij een school aan de Boumaboulevard in Groningen. Wat hier precies was gebeurd is  nog onbekend. Meerdere agenten, handhaving en ambulance kwamen ter plaatse om het gewonde slachtoffer te behandelen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, en de politie heeft een deel voor de school afgesloten voor onderzoek. Het is buiten op straat gebeurd voor de school, maar de gewonde jongen werd in school behandeld en daarna naar het UMCG gebracht voor behandeling van zijn onbekende verwondingen.

 

Burgernet:

De politie vraagt u uit te kijken in Groningen naar een jongen, 18 jaar met een blauwe/rode Nike jas. Persoon is op een zwarte scooter met windscherm weggegaan. licht getint, kort donker krullend haar. scooter met beendeken & blauw kenteken.

Tips? Bel 112

Melding: -> https://www.burgernet.nl/burgernet/3254016

 

Update politie 13:30: Bij een school aan de Boumaboulevard in de stad Groningen kregen we even voor 13.00 uur een melding van een steekincident. Een jongen is hierbij gewond geraakt. Deze wordt met de ambu naar het ziekenhuis gebracht. De dader is gevlucht op een scooter. We zijn met meerdere eenheden op zoek. Op de Boumaboulevard is de directe omgeving van het incident afgezet en we gaan daar forensisch onderzoek doen.

Beeld op Oogtv 17:30

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media