42-jarige vrouw ernstig mishandeld na aanspreken overlastgevende jongeren (Video)

Deel dit artikel
Foto's: 112Groningen.nl

Groningen – Bij een geweldsincident aan de Helper Kerkstraat in de Groninger wijk Helpman is zaterdagavond een 42-jarige vrouw gewond geraakt.

De melding van het geweldsincident kwam omstreeks negen uur bij de politie binnen waarop meteen meerdere hulpdiensten werden aangestuurd. Volgens een woordvoerder van de politie Noord-Nederland werd een vrouw ernstig mishandeld door twee jongens.

Aanspreken overlastgevende jongeren
“De vrouw sprak de twee jongens aan nadat er, niet voor de eerste keer, fietsen werden omgegooid in deze straat. Het slachtoffer werd hierna ernstig mishandeld”, vertelt een woordvoerder aan 112Groningen. Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer, een 42-jarige vrouw, gecontroleerd op haar verwondingen. Het slachtoffer werd vervolgens voor behandeling van diverse verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft direct na het incident in de omgeving gezocht met zak- en zoeklampen in onder andere de bossages en de omliggende straten en wijken. Helaas zijn de twee verdachte nog niet aangehouden.

Signalement verdachten
Het gaat volgens de politie om twee jongens van vermoedelijk rond de 16 jaar oud. Zij droegen hoodies op het moment van de mishandeling. De vrouw zag nog kans één van de twee jongens in het gezicht te krabben. Kent u een jongen die gisteren ineens thuis kwam met een kras in het gezicht? Of weet u welke jongens eerder fietsen hebben omgegooid in deze straat?

Getuigen gezocht

De politie heeft een buurtonderzoek uitgevoerd en enkele getuigen gesproken, maar heeft u de politie nog niet gesproken en heeft u wellicht aanvullende informatie? Neem dan contact op met de politie.

De politie is daarnaast op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Helper Kerkstraat. Heeft u in deze omgeving bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam? Neemt u ook dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844, het tipformulier op de site van de politie of anoniem via meld misdaad anoniem op 0800-7000.

 

Sikkom

Telegraaf

Oogtv

Tv Noord

Dvhn

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media