Bouwvakkers Europaplein uit de kraan voor koel kraanwater

Deel dit artikel
Waterbedrijf Groningen
Groningen - Hoewel het kruispunt bij het Europaplein volledig is gestremd, is het niet voor alle bouwvakkers uitblazen geblazen. Voor het hoofdkantoor van Waterbedrijf Groningen wordt in de brandende zon namelijk hard gewerkt aan de nieuwe rijbaan.

Daarom bedachten medewerkers van Waterbedrijf Groningen een mooie promotieactie door kraanwater als duurzame dorstlesser te verstrekken aan de wegwerkers.

Dat deze actie gewaardeerd wordt, bleek uit de vele positieve reacties. “Heerlijk zo’n flesje water, daar kom ik de kraan wel voor uit”. Ook werd er al bericht met hun collega’s in Haren die ook wel een watertje lusten. Gedurende de bouwvak mogen de wegwerkers hun flesje vullen bij de TENQ naast de balie bij de receptie. De dames van de service desk reageerden lacherig: “Als dat maar geen vertraging oplevert”.

Deze actie sluit aan op het nationaal hitteplan van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dat sinds gisteren van kracht is. Tip van het RIVM: Drink voldoende. Zorg dat je altijd een flesje water bij je hebt, zeker als je naar buiten gaat of met de auto op pad.

Foto's

Deel dit artikel