Aanhouding huiselijk geweld met dodelijke afloop

Deel dit artikel
Redactie
Groningen - Een 44-jarige man is zondag aangehouden in verband met huiselijk geweld. De politie kreeg de avond ervoor een melding dat er in een woning aan de Opaalstraat een reanimatie gaande was.

Een van de bewoners, een 20-jarige vrouw, zou van de trap gevallen zijn en vanaf dat moment buiten bewustzijn geraakt. Personeel van politie en ambulance kwamen bij de woning en zetten de reanimatie voort. De vrouw is daarna overgebracht naar het UMCG en is daar opgenomen op de intensive care.

 

Vermoeden huiselijk geweld
Agenten die in de woning waren, troffen in de woning verdachte omstandigheden aan die op mogelijk geweld wezen en niet op een ongelukkige val van de trap. In de woning is forensisch onderzoek verricht. Op basis van deze feiten is daarop de man, de stiefvader van het slachtoffer, aangehouden. Hij is ingesloten voor een nader onderzoek.

 

Onderzoek
Het slachtoffer overleed zondagavond aan haar verwondingen. Er wordt nader onderzoek gedaan, waaronder sectie op het lichaam van het slachtoffer. De verdachte wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Foto's

Deel dit artikel