Team Middelstum rijdt de Carbagerun voor KIKA!

Deel dit artikel
Foto`s Leonard Zwerwer
Middelstum - Ernst Hulsebos & Wouter Groenhof gaan dit jaar deelnemen aan de Carbagerun 2013. Een trip van 3000 km dat gehouden wordt van 8 tm 12 juli.

Het tweetal heeft er een goed doel aan gekoppeld en gaat rijden voor KIKA! In een auto van nog geen €500,- vertrekken ze maandagmorgen naar startplaats Hardenberg, om via plaatsen als Mengen, Turijn, Camarque en Andorra na 3000kilometer te finishen in het spaanse Barcalona. De vrienden hebben gekozen voor een Volvo uit het jaar 1998. Toen Ernst & Wouter dit plan bedacht hadden om te gaan rijden voor Kika was het nog maar een maand tot de start, de startbewijzen waren al uit verkocht en de kans op een deelname leek minimaal. Gelukkig bleek na lang zoeken deelname nog mogelijk.

 

 

Nu nog iets minder dan een week voor de start is alles toch geregeld en zijn we er klaar voor! We hebben al veel sponsoren en donaties voor het project, echt geweldig! Er kan overigens nog gesponsord worden de jongens zijn te vinden op verschillende social media kanalen zoals Facebook, Twitter en de website www.teammiddelstum.tk ! Komende zaterdag staat hun bolide geparkeerd bij Zalencentrum Vita Nova te Middelstum, zodat iedereen die bijdraagt er een leuke boodschap op het daarvoor geprepareerde dak op kan zetten.

 

Het vrienden duo is er nog niet over uit of de auto het vol houd maar mocht dit het geval zijn, is de kans groot dat hun bolide volgend jaar weer meedoet.

 

Ook 112Groningen heeft een bedrag gesponsord dit jaar.

 

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel