Oproep: Getuigen gezocht van ongeval Scheemda

Deel dit artikel
Oproep via benadeelde
Scheemda - Zondagavond omstreeks 21:45/21:00 is onze dochter Richella Takens aangereden door een auto op de Dollardlaan te Scheemda.

Het voertuig kwam voor haar en haar zus van rechts maar nam dusdanig zo een binnenbocht dat hij daarbij Richella raakte. Na een aantal meters te hebben doorgereden, is hij gestopt, keek even achterom en reed toen snel door richting de Esborgstraat. Richella heeft hierdoor letsel gekregen aan haar linkerpols en linkerknie. Ook is er schade aan haar fiets en haar kleding. Het gaat hier om een donker/zwart voertuig (waarschijnlijk een suv/jeepmodel) dus een grote personenauto die hoog op de wielen staat.

 

Dit voertuig moet wel schade aan de bestuurderskant hebben, misschien ook wel aan de linker buitenspiegel want daar is Richella met haar pols tegenaan gekomen en dat gaf volgens haar een beste knal. De meiden konden vertellen dat er een man in het voertuig zat van ongeveer 50 a 55 jaar. Grijs haar en in het midden van het hoofd kalend. Hij droeg een blauw/grijs/groen geblokt overhemd.

 

 

Ben jij degene of weet je meer  mail dan

 

[email protected]

 

Foto's

Deel dit artikel