Carbidboys vieren feest vandaag(Video)

Deel dit artikel
Ingezonden
Zevenhuizen - 20 jaar carbidschieten in Zevenhuizen! De Carbidboys vieren over enkele dagen hun 20e verjaardag! Dat gaan we vieren!

De voorbereidingen voor deze 20e editie zijn al geruime tijd in volle gang. Zoals vanouds schieten we als Carbidboys op oudejaarsdag weer op de Veldstreek 3 in Zevenhuizen. En wie jarig is trakteert! Voor alle bezoekers hebben we een kleine attentie, zolang de voorraad strekt. T.b.v. van deze 20e editie hebben we een bijzonder carbidrad ontwikkeld. Een draaiend rad met daaraan melkbussen gemonteerd, zal als ‘slagroom op de taart’ voor een extra geweldig en oorverdovend spektakel zorgen.

 

20 jaar geleden zijn de carbidboys begonnen. Simpel begonnen met een melkbus aan de Veldstreek. Nooit gedacht hebben dat dit zou uitgroeien tot hét oudejaarsevenement in Zevenhuizen en omgeving. Bijzonder is, dat de vriendenclub van toen nog steeds bij elkaar is! Enthousiast en met veel plezier kijken we weer uit naar deze leukste dag van het jaar! De 100 melkbussen staan weer klaar om afgeschoten te worden. De opbouw van het evenement zal de komende dagen vorm krijgen om klaar te zijn voor 20 jaar carbidschieten in Zevenhuizen.(31 December 2012)

 

 

 

 

Foto`s van 2010

 

 

 

Zie ook de video van 2010 hieronder

 

Vanavond een nieuwe repo online

Foto's

Deel dit artikel