Auto in twee stukken na ongeval (Video)

Deel dit artikel
Schoonebeek - Een automobilist raakte zaterdagavond omstreeks tien over negen door nog onbekende oor- zaak op de Lauensteinstraat in Schoonbeek met zijn auto naast de weg en botste toen tegen tegen een boom.

De Opel Vectra was door de klap van de aanrijding in twee stukken uiteen gereten, de voorste gedeelte kwam in de berm tot stilstand.

 

Het achterste stuk van de Opel kwam een aantal meters verderop in een sloot terecht. De bestuurder die uit de richting van het dichtbijgelegen Duitsland was gekomen werd kort na de botsing op on- geveer dertig meter afstand van het wrak aangetroffen. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De vrijwillige brandweer van Schoonebeek die vrij vlot na de botsing ter plaatse was heeft vanavond bij het verkeersongeval assistentie verleend. De politie heeft de Lauensteinstraat (N853) richting de Duitse grens direct na het ongeluk afgesloten voor a het verkeer. De verkeerspolitie (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de botsing.

Deel dit artikel