Indianen wachten in lange rij bij benzinepomp

Deel dit artikel
Haren - Mensen verkleed als cowboy of indiaan konden op vrijdag 14 augustus en zaterdag 15 augustus gratis tanken in respectievelijk Drenthe en Groningen.

In Assen en Haren mag iedereen gekleed alsof ze rechtstreeks uit het Wilde Westen komen, kosteloos de tank volgooien met Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel. Een cowboyhoed, verentooi, jas met franjes en een spijkerblouse met sheriffster zijn komend weekend dus goed voor een gratis volle tank.

Duizend bruiden, dokters en kabouters De actie in Assen en Haren betekent de vierde week van het Shell Typetje Tanken. In de voorgaande drie edities kwamen in totaal al zo‟n duizend enthousiaste typetjes naar de tankstations in Heemskerk, Zoetermeer, Maarssen, Oosterbeek en Oldenzaal. Na de bruidsparen en kabouters in de eerste twee weken, luidde de dress code afgelopen weekend dokter of zuster. In navolging van het overweldigende beeld van honderden kabouters, werden de tankstations ditmaal overspoeld door drie- á vierhonderd medici.

‘Once upon a time in the east’ Cowboys en indianen kunnen aanstaande vrijdag en zaterdag vanaf 14.00 uur voor een gratis volle tank brandstof terecht bij het tankstation van Shell in respectievelijk Assen (Industrieweg 46b) en Haren (Rijksstraatweg 14). Aangezien eerdere edities van het Typetje Tanken leren dat de actie zeer succesvol is, worden klanten geadviseerd zich tijdig bij de locaties te melden. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op: www.shell.nl/gratistanken. Skiles Na het tankspektakel in Drenthe en Groningen krijgen ook automobilisten in Friesland en Flevoland nog de kans om de verkleeddoos van zolder te halen en dichtbij huis te delen in de gratis Shell FuelSave-brandstof. Dan is het namelijk de beurt aan skileraren in Lelystad en Leeuwarden.

Deel dit artikel