Grote brand in Rotterdam

Deel dit artikel
Rotterdam - Bij het gevelreinigings- en onderhoudsbedrijf Imto aan de Sevillaweg heeft maandagavond een grote brand gewoed. De brandweer werd gealarmeerd voor een brand aan de Sevillaweg, op de hoek met de Kiotoweg om 18:30 uur. Vijf minuten later werd het sein Middelbrand gegeven, en nog eens 4 minuten later "Grote Brand".

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak. Direct werd begonnen met het blussen. Dankzij het snelle optreden van de brandweer was het vuur snel onder controle. Om 19:05 uur werd het sein brandmeester gegeven. Bij de brand raakte niemand gewond.

Het is niet de eerste keer dat er een grote brand is op het bedrijventerrein. Op 4 mei 2008 ontstond rond kwart voor vier in de middag brand bij Hogerheide Isolatiewerken. Op 29 augustus 2008 gingen 's nachts om 3:00 uur meerde bedrijfspanden aan de Bristolstraat in vlammen op. Hierbij werd opgeschaald naar Zeer Grote Brand, en is er een peloton van brandweerwagens ingezet.

Bij de brand van vanavond konden nog 2 voertuigen gered worden uit de loods. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Deel dit artikel