45 nieuwe besmettingen in gemeente Groningen; 136 in provincie

Deel dit artikel
112Groningen.nl & tekstbron OOGTV
Groningen - Volgens het RIVM zijn er in de afgelopen vierentwintig uur 76 nieuwe corona-besmettingen vastgesteld in de gemeente Groningen. Dat maakte het rijksinstituut dinsdagmiddag bekend.

In de rest van de provincie werden nog eens 60 nieuwe besmettingen vastgesteld. In de gemeente Groningen werden 50 besmettingen meer vastgesteld dan in de voorgaande vierentwintig uur. Er werden geen inwoners van de gemeente opgenomen in een ziekenhuis vanwege COVID-19. 
Maandag meldde het RIVM één nieuwe ziekenhuisopnames van een Stadjer. Het RIVM maakt melding van één nieuw sterfgeval in de gemeente Groningen. Maandag werden er geen overlijdens gemeld van inwoners uit de gemeente.
In de provincie als geheel vond de GGD 136 nieuwe besmettingen, 78 meer dan in de voorgaande vierentwintig uur. In de rest van de Ommelanden werden drie nieuwe ziekenhuisopnames vastgesteld. Deze patiënten zijn afkomstig uit de gemeentes Oldambt (1), Midden-Groningen (1) en Pekela (1). In de voorgaande vierentwintig uur maakte het RIVM melding van drie ziekenhuisopnames.
Vier mensen uit de provincie Groningen werden dinsdag gemeld als overleden door corona. Naast de inwoner van de gemeente Groningen meldt het RIVM het overlijden van inwoners uit de gemeentes Stadskanaal (2), Pekela (1) en Oldambt (1).
            
Landelijk meldt het RIVM 4.333 nieuwe besmettingen, 409 meer dan gisteren. Dinsdagochtend lagen er 1.963 coronapatiënten in Nederlandse ziekenhuizen. Dat zijn er 58 meer dan maandag. Bij het RIVM werden 58 overlijdens gemeld door corona. Dat waren er maandag 26.
 
 
Met dank aan OOGTV.nl 
 

Bron

 

Meer:

 

GGD Drenthe en de GGD Groningen 

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter

Foto's

Deel dit artikel