Bloemen gelegd en kaarsjes aangestoken op plek van dodelijke ongeval in Hoogezand (Video)

Deel dit artikel
Foto's: Joey Lameris - 112Groningen.nl
Hoogezand - Donderdag werden er bloemen gelegd op de Neptunes in Hoogezand waar gistermiddag  de 4-jarige Bam om het leven kwam bij een verkeersongeval.

Woensdagmiddag werd de 4-jarige Bam aangereden door een automobilist. De hulpdiensten konden helaas niet voorkomen dat de 4-jarige ter plekke aan zijn verwondingen is overleden. Direct na het ongeval werd er groot onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. 
De 18-jarige autobestuurder uit Hoogezand is na het ongeval aangehouden en verhoord door de politie. Uit onderzoek bleek naar dat de autobestuurder geen rijbewijs heeft. Volgens de politie is de bestuurder weer op vrije voeten. 
Over de toedracht van het ongeval kan de politie niets zeggen in verband met het lopende onderzoek. Volgens Dagblad van het Noorden zou de 4-jarige Bam mogelijk achter een bal zijn aangerend en werd vervolgens geschept door de automobilist. 
Op de plek van het ongeval worden donderdag doorlopend knuffels, bloemen, kaarten en tekeningen neergelegd en  kaarsjes die worden aangestoken. Veel kinderen en bewoners uit de buurt kwamen een kijkje en stonden stil bij de gebeurtenis.
 

Foto's

Deel dit artikel