Gewonden en vijf auto’s beschadigd bij ongeval Rijksweg (Video)

Deel dit artikel
Bron: Oogtv, Sebastiaan Scheffer, tekst , foto' s Michel Eising

Groningen – Bij een verkeersongeval op de Rijksweg zijn zondagavond zeker twee personen gewond geraakt. Dat meldt Oogtv.

Het ongeluk gebeurde rond 20.10 uur ter hoogte van de kruising met de Pop Dijkemaweg. “Het waa een flinke ravage”, Oogtv beschrijft de situatie. “Overal ligt glas en liggen onderdelen.

Ik zie hier op enkele tientallen meters bijvoorbeeld een veer van de vering liggen.” Een ooggetuige vertelt dat de rode en de zwarte auto vanuit de richting van Ten Boer kwamen gereden. De toedracht  is onbekend.

De rode auto botste tegen een lantaarnpaal. De zwarte auto schoot door en knalde tegen zeker drie geparkeerde auto’s. De geparkeerde auto’s zijn door de klap enkele meters vooruit geschoten.” vervolgt Oogtv.nl.

Oogtv: “De straat was volledig afgesloten. Er kwamen twee ambulances ter plaatse. Eén van de gewonden kon ter plaatse behandeld worden, de andere persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De schade aan de voertuigen is groot. De rode auto heeft forse schade aan de achterkant. De zwarte auto heeft veel schade aan de zijkant. Ook de geparkeerde auto’s hebben veel schade.”

De FO-Verkeer van de politie deed onderzoek. Om 23:00 uur was de berging pas van de voertuigen.

Foto's

Deel dit artikel

Video