Politie houdt dynamische verkeerscontrole in gemeente Eemsdelta: 30 boetes en 3 aanhoudingen

Deel dit artikel
Bron: Instagram (politie_ommelandennoord)

Eemsdelta – Op donderdagavond voerde de politie een dynamische verkeerscontrole uit in de gemeente Eemsdelta. Tijdens deze controle, waarbij rondrijdende eenheden steekproefsgewijs controles uitvoerden, werden in totaal 30 boetes uitgeschreven en werden drie personen aangehouden.

De boetes werden uitgedeeld voor verschillende overtredingen, waaronder het rijden zonder geldig rijbewijs, inhalen bij een doorgetrokken streep en diverse snelheidsovertredingen. Deze controle maakt deel uit van de inspanningen van de politie om de verkeersveiligheid te verbeteren en overtreders aan te pakken.

Naast de boetes werden er ook drie personen gearresteerd. Een 35-jarige mannelijke inwoner van de gemeente Eemsdelta werd aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van drugs. Een 38-jarige mannelijke inwoner werd gearresteerd omdat hij reed met een ongeldig verklaard rijbewijs. De derde arrestant, een 47-jarige mannelijke inwoner, werd verdacht van bezit van harddrugs, bezit van een stroomstootwapen en rijden onder invloed van drugs.

Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Na het verhoor zijn ze weer in vrijheid gesteld, maar de politie zet het onderzoek voort.

Foto's

Deel dit artikel