Vermissing van 84-jarige Vrouw: Politie en Reddingshonden en jeugd zetten zoektocht voort (update)

Deel dit artikel
Sander Bolhuis - 112 Groningen

Haren – Zondag is er een zoektocht gaande naar een 84-jarige vrouw uit Haren nadat zij zaterdagavond voor het laatst werd gezien, en sindsdien ontbreekt ieder spoor. De politie krijgt ondersteuning van de RHGD Reddingshonden.

“Rond 22.00 uur werd ze voor het laatst gezien op de Vondellaan in het dorp,” meldt de politie, die tot nu toe nog geen specifieke informatie heeft kunnen geven over het exacte zoekgebied.

De vrouw wordt omschreven als zijnde gekleed in een halflange roze gestikte winterjas. Ze heeft grijs haar, donkere ogen en heeft een lengte variërend tussen 1.60 en 1.70 meter. Het is mogelijk dat ze een nachtjapon draagt onder haar jas, samen met een donkere broek. De vrouw verplaatst zich te voet, zo bevestigt de politie.

De politie roept dringend op tot hulp van het publiek. Mensen die mogelijk iets gezien hebben of over meer informatie beschikken, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 88 44. Verdere details, inclusief een foto van de vermiste vrouw, zijn beschikbaar op de website van de politie.

Ook hielp jeugd mee met  zoeken met scooters.

Update : Het gaat om de 84 jarige vrouw uit Haren, de nabestaanden van het slachtoffer zijn inmiddels door de politie ingelicht.

Foto's

Deel dit artikel