Graffiti aangebracht op wanden Papiermolentunnel

Deel dit artikel
Bron: Oogtv

De Papiermolentunnel is nog maar korte tijd open, maar inmiddels is de eerste graffiti al aangebracht op de wanden. Dat meldt Oogtv. 

De nieuwe tunnel ging in juni open. De Papiermolentunnel verbindt de Rivierenbuurt met openluchtzwembad De Papiermolen en de zuidzijde van de stad. In vergelijking met de oude tunnel is de nieuwe tunnel een stuk langer geworden, omdat deze ook onder de toekomstige verbindingsweg tussen de Hereweg en de Brailleweg doorgaat. “Aan de kant van de Maaslaan zijn verschillende uitingen met graffiti aangebracht”, vertelt Oogtv.

Het gaat om een gedeelte waar kunstenaars nog aan de slag moeten. De Papiermolentunnel krijgt een bijzondere uitstraling met een reeks van kleurrijke landschappen. De landschappen zijn elf meter breed en worden van elkaar gescheiden door gekleurde stroken. Momenteel leggen kunstenaars de laatste hand aan de kunstwerken. Het is niet de eerste keer dat graffiti-vandalen aan de haal gaan met het project Aanpak Ring Zuid. Afgelopen zomer werd er graffiti aangebracht op glazen panelen bij het viaduct Van Iddekingeweg.

Foto's

Deel dit artikel