StaalDigitaal: al sinds 2013 hét vertrouwde adres voor al je staal. Gewoon uit Zuidbroek.

Deel dit artikel
Ingezonden artikel/ Hartvisie

Zuidbroek – Stel; je gaat bezig met een klus of een (ver)bouwproject en je hebt een stalen latei, een staander of een draagbalk nodig. Waar bestel je die dan? Juist. Bij StaalDigitaal.nl. Ook als je op zoek bent naar stalen traptreden, plaatmateriaal of andere staalproducten kun je bij ze terecht. Ze bezorgen het tegen een kleine vergoeding of je haalt het gewoon af in Zuidbroek. Mooi in de buurt.

Al bijna 25 jaar zit Otto Folkersma in het staal. Otto: “We hebben al veel mensen mogen helpen met het leveren van het op maat gemaakte staal voor hun projecten. Dit was veelal in de noordelijke regio’s en ging allemaal vrij natuurlijk. Toch wilden we ons destijds blijven ontwikkelen en hebben we 10 jaar geleden een webshop laten bouwen. Mede hierdoor hebben we klanten door heel Nederland en soms zelfs daarbuiten.”

Webshop voor standaard- én maatwerk

Via de webshop komen de bestellingen dagelijks binnen, waarna het team aan de slag gaat voor de klant. Otto: “Ook als de klant nog een aanpassing wil aan het product, kan dit gedaan worden. Denk hierbij aan het lassen van een kop- of voetplaat of het boren van gaten. Wij zijn hier flexibel in, geen project is gelijk.” Omdat StaalDigitaal een onderdeel is van constructiebedrijf Folkersma Staal-Totaal in Zuidbroek, worden de speciale wensen door de vakmannen op hun eigen locatie uitgevoerd.

Snelle bezorging

Per bestelling wordt gekeken wat de beste en snelste manier is om de bestelling bij de klant te krijgen. Gaat het met eigen vervoer of wordt een externe transporteur ingezet? Wekelijks rijdt hun eigen vrachtwagen door heel Nederland om de bestellingen af te leveren. “Het blijft mooi om te zien dat de vrachtwagen vol met bestellingen weer op route gaat. De klant kan weer verder en wij hebben ze daarmee kunnen helpen. Dat doen we natuurlijk graag.”

Groeiend assortiment

Nagenoeg alle types stalen balken zijn te bestellen. HEA, HEB, UNP & IPE. Maar ook lateien, hoeken, kokers en buizen. Je kunt kiezen voor onbehandeld, gestraald en gemenied of verzinkt. Verder leveren ze traptreden, roosters en plaatmateriaal. Ook draadeinden, buiskoppelingen, en lasbochten staan op de planning om aan de shop toe te voegen. Kortom, teveel om op te noemen. Alles om van je klus of project een succes te maken.

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Otto afsluitend: “Ben je dus op zoek naar staal? Kijk eens op onze website www.staaldigitaal.nl of neem contact met ons op via [email protected] of 06-19108648. We gaan geen uitdaging uit de weg. Samen komen we er altijd uit. Tot snel.”

Foto's

Deel dit artikel