Wat kost een kok aan huis? Een heerlijk diner bij jou thuis

Deel dit artikel
Ingezonden artikel & Stockphoto

Groningen – Een diner waarbij je geniet van heerlijk eten en gezelligheid, maar dan bij jou thuis! Naar een restaurant gaan is leuk, maar sfeervol van eten genieten kan natuurlijk ook gewoon thuis. Een kok aan huis is een ontzettend leuk idee voor bijvoorbeeld verjaardagen en feesten of gewoon een romantisch diner voor 2.

De thuiskok neemt alle zorgen uit handen en kookt een compleet diner voor alle gasten. Een 3- of 4-gangen diner, een walking dinner of een barbecue aan huis. Klinkt fantastisch toch? Maar wat kost een kok aan huis eigenlijk? Je leest hier meer over de ervaring van een privé kok aan huis en wat de kosten zijn!

Dineren, maar dan thuis

Een thuiskok is simpel gezegd een diner met de sfeer en kwaliteit van een restaurant, maar dan gewoon in je eigen huiskamer. Er zijn verschillende keuzes als het gaat om het inhuren van een kok aan huis. Het draait natuurlijk om het eten, maar ook om de sfeer. Haal het restaurant naar jouw huis. Een bijzondere ervaring. Het is een tip voor verjaardagen en feesten, dus onthou hem zeker!

Het diverse aanbod

De onderstaande lijst geeft een inzicht in het aanbod van de thuiskok:

  • 3-gangen diner (standaard, luxe of sterrenniveau)
  • 4-gangen diner (standaard, luxe of sterrenniveau)
  • 5-gangen diner (standaard, luxe of sterrenniveau) met een extra amuse, kaasplank, wijnarrangement of koffie
  • Walking dinner met 4, 5, 6 of 7 gangen
  • Standaard of luxe BBQ
  • Kookworkshop inclusief dranken (vanaf 8 personen)

De kosten van een kok aan huis

Er zijn verschillende opties als het gaat om dineren aan huis. Natuurlijk is elke offerte anders en verschilt de prijs per aanbieder. De daadwerkelijke kosten zullen afhangen van een aantal factoren waarbij je kunt denken aan de locatie, het aantal personen en de keuze voor het soort diner. Ga je bijvoorbeeld voor een diner met 3 gangen dat bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht of pak je uit met een uitgebreid diner van 5 of meer gangen? En wil je het diner afsluiten met een smakelijke kaasplank of een cappuccino? Bovendien is het goed voor te stellen dat je bij iedere gang een goed glas wijn wilt uitproberen.

Om zo nauwkeurig te kunnen bepalen wat de kosten zullen zijn, is het raadzaam bij de kok aan huis informatie in te winnen. Heb je een idee van het aantal personen dat je uitnodigt voor het thuisdiner, dan kan de kok je een indicatie geven over de prijs. De stelregel is, met minder personen gaat de prijs omhoog, met meer personen daalt de prijs. Er zijn dus diners te boeken in verschillende prijsklassen. Vraag een offerte aan en kom er achter wat een kok aan huis kost naar aanleiding van jouw wensen.

Kok aan huis inhuren voor een geweldig diner

Ook genieten van jouw thuisrestaurant met fantastisch eten gemaakt door een echte kok? Boek een diner aan huis! Geniet van een sfeervolle avond met heerlijk eten! Omringd door vrienden, familie, collega’s. Het inhuren van een thuiskok geeft de feestelijke avond een bijzondere tint, waarbij je het gevoel hebt je in een luxe restaurant te wanen. En dat allemaal in eigen huis.

Foto's

Deel dit artikel