A7 Hoogkerk naar Groningen vanaf 2 juni weer volledig open

Deel dit artikel
Groningen Bereikbaar, bron

Hoogkerk – Vanaf vrijdag 2 juni om 06.00 uur zijn beide rijstroken op de A7 vanaf Hoogkerk tot Groningen-West weer open. De afgelopen maanden was één rijstrook dicht voor het verkeer richting Groningen.

Voor het verwijderen van alle markering op de weg, is het wel nodig om de A7 nog één nacht volledig af te sluiten voor dit verkeer. Dat gebeurt van donderdag 1 juni 22.00 uur tot vrijdagochtend 2 juni 06.00 uur.

Nachtafsluiting 1-2 juni

Op donderdag 1 juni 22.00 uur gaat de A7 dicht vanaf Hoogkerk tot Groningen-West. De afsluiting geldt alleen voor het verkeer richting Groningen. De omleiding loopt via afrit 35 Hoogkerk, de Johan van Zwedenlaan en het Hoendiep. Verkeer richting het zuiden (A28 naar Assen) kan omrijden via de N372, langs Peize.

Vrijdagochtend 2 juni 06.00 uur is de A7 weer volledig open.

Augustus: rijstrook dicht in beide richtingen

Om de werkzaamheden aan de A7 volledig af te ronden, is het in de zomervakantie noodzakelijk om nog een keer één rijstrook af te sluiten tussen Hoogkerk en Groningen-West. Deze keer in beide richtingen. De rijstrook richting Groningen is van 11 augustus tot 1 september dicht, de rijstrook richting Hoogkerk van 14 augustus tot 2 september.

Foto's

Deel dit artikel

Social media